fbpx

Dezvoltăm proiecte moderne, creative și interactive

web design creare site, creare site web, creare pagina web, agentie webdesign & development

Web Design creare site

Un site web este  un mijloc de a comunica, de a transmite  utilizatorului un mesaj clar și imediat, un instrument indispensabil pentru ca afacerea ta să crească. Grafica, designul și experiența utilizatorilor sunt elementele esențiale pentru realizarea unui site modern și profesional.

Ne angajăm în crearea și dezvoltarea online a site-ului web a companiei tale, acordând o mare atenție aspectul vizual și estetic, accesibilității interfeței pentru utilizator – user interface (UI), uzabilității web – design responsive (adaptat pe orice mediu vizionare – desktop, laptop, tabletă sau telefon) și experienței utilizatorului de a naviga pe website – user experience (UX). Punem accent de asemenea pe eficacitatea textelor descriptive, viteza de încărcare a paginilor și validarea acestora fără erori.

Toate site-urile create de noi sunt proiectate în funcție de nevoile clienților, în baza unei analize aprofundate a afacerilor, informații valoroase care ne permit să planificăm o strategie de comunicare precisă pentru a atinge obiective concrete.

Profesionalismul nostru, combinat cu optimizarea procesului și timpului de creare, ne permite să realizăm web site-uri la cel mai înalt nivel, la prețuri competitive. Respectarea timpului și a costurilor stabilite este de o importanță primordială, așa cum credem că asistența și sprijinul sunt fundamentale chiar și atunci când lucrarea este finalizată.

Expertiza și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios. Departamentul de Web Design sau creare site -uri web din cadrul companiei noastre este menit să anticipeze nevoile și gusturile utilizatorilor. Definirea clară a misiunii, a oportunităților și a obiectivelor companiei, ne ajută în crearea de site-uri eficiente și de impact. Misiunea noastră este clară. Fiecare proces este documentat și discutat cu clientul. Astfel ne dorim să asigurăm servicii de cea mai bună calitate, în concordanță cu cerințele acestuia.

Dezvoltăm creativ și inovativ website-uri complete

Implementăm funcționalități moderne, interactive și strategice pentru orice site.

WEBSITE ADMINISTRABIL

Fiecare site beneficiază de panou de administrare inclus pentru o un management rapid și eficient al administrării conținutului.

DESIGN 100% PERSONALIZAT

Un proiect unic, merită o vizibilitate unică în mediul online. Toate Website-urile realizate de noi ai un design unic și modern.

UI/UX EXPERIENCE

Dezvoltăm creativ pentru User Experience (UX) și creăm o interfață atractivă pentru User Interface (UI) astfel încât vizitatorii website-ului tău să se bucure de cea mai bună experiență de navigare.

INSTALARE GOOGLE TOOLS

Folosim toate instrumentele Google precum Analytics, Search Console, Google Maps, Markup date structurate pentru website-ul tău.

SECURITATE INCLUSĂ

Aplicăm o listă întreagă de măsuri de securitate pentru a asigura o protecție sporită tuturo website-urilor.

DESIGN RESPONSIVE

Asigurăm un design responsive (adaptabil) în afișarea site-ului pe orice dispozitiv: Desktop PC, Laptop, Smartphone sau Tabletă.

OPTIMIZARE SEO BASIC

Site-ul va fi proiectat, echipat și configurat cu mare atenție pentru o indexare corecta în motoarele de căutare.

INCARCARE RAPIDA

Încărcarea rapidă a unui website este un obiectiv fundamental atât pentru utilizator cât și pentru motoarele de căutare. În baza auditului SEO, optimizăm viteza website-ului 

SOCIAL MEDIA

Îți conectăm site-ul cu rețelele sociale potrivite pentru afacerea ta. Astfel comunici și interacționezi mai ușor cu clienții tăi, te poți promova și obții un plus de vizibilitate.

Aducem website-ul tău la cea mai înaltă performanță

În plus beneficiezi de soluții, funcționalități și servicii avansate

LOGO WEB PERSONALIZAT

Îți realizăm un logo personalizat, unic, cu un impact vizual inedit pentru compania ta care va beneficia de o identitate convingătoare și distinctivă.

NUMĂR NELIMITAT DE PAGINI

Nu limităm numărul de pagini al web site-ului tău. Pentru un conținut valoros, divers și de calitate îți oferim posibilitatea unui număr nelimitat.

BLOG INTEGRAT CU DESIGNUL

Integrăm un blog modern integrat cu design-ul site-ului pentru a publica utilizatori articole sau noutăți din cadrul companiei tale.

GALERIE DE IMAGINI ȘI SLIDESHOW

O imagine valoarează cât o mie de cuvinte. Îți creăm galerii foto și slide-uri responsive pentru a da un plus de valoare companiei tale și a website-ului.

MENTENANȚĂ ȘI SUPORT

Pentru o bună funcționare și update-ul softului și a informațiilor beneficiezi gratuit de mentenanță și suport timp de 3 luni.

EMAIL-URI PERSONALIZATE

Pentru o identitate profesională, vom configura email-uri personalizate cu semnătură electronică pentru tine sau angajații tăi.

IMPLEMENTARE GDPR

Pentru a funcționa legal, vom avea grijă să implementăm toate măsurile GDPR (Politica privind protecția datelor) pe site-ul tău.

FORMULARE INTEGRATE

Un email poate fi trimis direct de pe web site. Astfel utilizatorii au posibilitatea să completeze online un formular de contact, înregistrare sau rezervare.

CONSULTANȚĂ PROMOVARE

Web site-ul și afacerea ta merită un plus de vizibilitate. Îți oferim în mod gratuit consultanța și sfaturile noastre de promovare în mediul online.

GARANȚIE WEBSITE

Nu te îngrijora. Asigurăm garanția web site-ului de până la 2 ani în cazul oricăror probleme tehnic sau funcționale.

creare website si promovare start-up nation romania 2018 - 2019 - creare site pagina web magazin online startup nation, start up nation creare site - oferta pachet sun 2018

AI NEVOIE DE UN WEB SITE?

Hai să discutăm despre proiectul tău!

CUM PROCEDĂM?

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale.
Vezi cum lucrăm și care sunt pașii noștri către succes:

Planificăm strategic

O bună planificare în faza inițială reduce la jumătate timpului de realizare a website-ului. Echipa noastră va face analiza, planificarea și schițarea tuturor resurselor de conținut, design și de structură care te vor ajuta să îți faci o primă idee legată de proiect. Pornim de la o idee, formam un concept și îl dezvoltăm într-un site modern, estetic vizual și responsive. Împreună vom crea un Cheek list pentru a ne asigura că tot procesul de design va fi complet. conform cerințelor tehnice de fucnțonare, de Optimizare SEO și de marketing.

Proiectăm și dezvoltăm

După planificarea tuturor detaliilor cu privire la aspectul, designul, conținutul site-ului și crearea tuturor resurselor (conținut textual, imagini, grafica, logo etc) vom demara procesul de dezvoltare și design. Vom privi tot procesul atât din back-end (spatele site-ului) cât și prin prisma utilizatorului din front-end (fața văzută a site-ului). Vom avea grijă să conectăm toate serviciile și tool-urile Google pentru a ne asigura că procesul de optimizare SEO și va genera indexarea în motoarele de căutare. De asemenea ne vom consulta cu echipa de Marketing pentru a implementa un design strategic care să genereze conversii.

web design creare site - designer site web, agentie webdesign
web design creare site, agentie webdesign, testare si diagnosticare probleme site, inkon timisoara, agentie web design, creare site, specialisti webdesign

Testăm și corectăm

Dorim ca toate site-urile pe care le realizăm să fie perfect funcționale, fără erori, să se adapteze perfect pe orice dispozitiv și să se încarce repede. În acest proces vom testa fiecare element atât vizibil cât și invizibil din codul sursă al site-ului. Testerii noștri vor avea grijă de securitatea site-ului, performanța, bazele de date, și de toate resursele. Vor măsura și diagnostica eventuale probleme astfel încât website-ul să fie conform cerințelor tehnice.

Lansăm website-ul online

Lansarea website-ului în online este partea cea mai frumoasă. După finalizarea și trecerea testelor, ne bucurăm împreuna pentru succesul site-ului și îl facem vizibil pentru toți utilizatorii. Echipa noastră de experți va fi întotdeauna aici pentru a vă ajuta să vă mențineți prezența online pe termen lung. Însă munca noastră nu se termină aici. Website-ul trebuie să genereze viitori clienți iar Marketerii sunt cei care vor prelua controlul. După optimizarea seo, ne asigurăm că țintim pozițiile cele mai înalte iar site-ul va fi apreciat de către motoarele de căutare. Analiștii vor urmării în continuare evoluția pe web pentru a ne asigura că totul funcționează așa cum ne-am planificat împreună cu tine.

web design creare site , agentie webdesign, creare pagini web, dezvoltare website, designer web

DE CE CU SĂ LUCREZI NOI?

Astăzi, aproape jumătate din populația lumii este prezentă online. Internetul a schimbat modul în care utilizatorii interacționează cu companiile. Web site-ul tău este primul contact pe care clientul îl are cu afacerea ta.

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de Web Design, Optimizare SEO, Marketing Online și Graphic Design.

MAI BUNI

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Îți dorești un website modern și interactiv?

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să vorbim despre proiectul tău.

Web design creare site – Firma creare website-uri. Creare site firme.