Creare magazin online Timisoara

MAGAZINE ONLINE
La cheie Optimizate Eficiente

În ultimii ani, companiile care au început să vândă online au reușit să profite de oportunitățile pe care le aduce în mod evident acest mediu. Costurile limitate, logistica, tehnologia și apariția device-urilor mobile, răspândirea sistemelor de plăți tot mai sigure, optimizarea SEO și marketingul sunt principalii factori au propulsat comerțul electronic în rândul consumatorilor. 

Primul pas către vânzări online este analiza. Experiența noastră în crearea de magazine online – eCommerce presupune o analiză detaliată a factorilor de succes în comerțul online privind trei direcții principale pentru un magazin online de succes:  administrarea, funcționalitatea tehnică și marketingul. 

Un magazin online trebuie să beneficieze de funcții suplimentare performante care îl extind într-o platformă de eCommerce puternică și durabilă. Aspectul (designul) trebuie să atragă și să îndrume utilizatorii către finalizarea vânzării, astfel influențează clientul să realizeze conversia. Însă asta nu e tot. Procesul cel mai lung este implementarea magazinului, etapa în care toate elementele cum ar fi: datele de marketing, obiectivele, structura, produsele, descrierea produselor și prețurile sunt gata să intre în de administrare iar proprietarul intră în contact cu platforma atât la nivel tehnic cât și administrativ. Mentenanța unui magazin online este definitorie, toate operațiunile sunt menite să asigure funcțiile și garanția magazinului ca acesta să ruleze 24 din 24 de ore fără probleme și în condiții de maximă siguranță.

Te putem ajuta creând propriul tău magazin online și gestionând atât dezvoltarea cât și buna funcționare a acestuia. Vom fi alături de dvs. ca parteneri și nu ca furnizori simpli, ajutându-vă să vă administrați conținutul, sistemul de vânzări sau facturare și să îl gestionați în mod eficient. 

 

Până în prezent ne-am ocupat de crearea site-urilor de comerț electronic pe platforme precum Magento, Prestashop, Woocommerce, sau Shopify. Ne-am bucurat de succes iar toți clienții noștri au beneficiat de training specializat pentru administrare. Acum capabili să își administreze magazinele într-un mod eficient, bucurându-se de creșterea vânzărilor. Magazin Online – creare ecommerce

Indiferent de domeniul în care activezi sau de mărimea afacerii tale, un magazin online poate fi un pas important în direcția dezvoltării și creșterii acesteia. Un magazin online îți oferă posibilitatea de a-ți extinde afacerea, de a ajunge la un public mai larg și de a crește veniturile.

Echipa noastră este formată din experți în domeniul eCommerce, designeri grafici și dezvoltatori web, care lucrează împreună pentru a crea un magazin online personalizat, adaptat nevoilor și cerințelor afacerii tale. Oferim o gamă largă de servicii. Creare magazin online.

Pe lângă consultanță și strategie înainte de a începe crearea magazinului online, vom discuta cu tine despre obiectivele afacerii tale și vom dezvolta o strategie personalizată pentru a atinge aceste obiective. Este foarte important să oferim o experiență plăcută cumpărătorului astfel că vom avea în vedere integrarea tuturor funcționalităților necesare și optimizarea acestuia din punct de vedere tehnic.  

În final, ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară și să răspundem la nevoile tale și ale afacerii tale. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem ajuta la crearea magazinului online perfect pentru afacerea ta.

Creare magazin Online
Servicii complete și performanțe maxime

Creare si configurare magazin online, implementare functionalizati, facturare, curieri, automatizari magazine online, plata online

PLATFORMĂ MAGAZIN

Fiecare magazin online beneficiază de panou de administrare CMS pentru un management al produselor și comenzilor rapid și eficient. Implementăm funcționalități moderne, interactive și strategice pentru orice magazin online. (API, MARKETPLACE, FACTURARE AUTOMATĂ, CURIERI)

Crearea Magazin Online, realizare magazin online ecommerce la cheie

PRODUSE ȘI CATEGORII

Managementul produselor, sortarea lor pe categorii și soluțiile pe care le oferim te ajută să îți manageriezi foarte ușor munca. În plus îți oferim posibilitatea de ați prezenta produsele aflate la promoție într-un anumit sezon, sau să le vinzi în cadrul unu landing page. Află cum te putem ajuta.

Crearea Magazin Online - servicii creare magazine online, realizare magazin online, firma creare magazin online

CLIENȚI ȘI COMENZI

Pentru un plus de management al magazinului tău poți segmenta clienți în funcție de preferințele sau istoricul comenzilor, în scopul creării de oferte personalizate. Integrăm soluții avansate pentru un bun management al tuturor comenzilor și îți automatizăm aproape toate procesele.

Crearea Magazin Online - servicii creare magazine online si promovare online

PROMOVARE ȘI MARKETING

Știm că factorul cel mai important este promovarea. Te ajutăm integrarea tuturor soluțiilor de promovare online de la optimizare SEO, publicitate PPC, E-mail Marketing. Îți oferim în mod gratuit consultanța și sfaturile noastre de promovare online. Integrăm toate tracking-urile și pixeli și un sistem de newsletter care te va ajuta în campaniile de email marketing.

Crearea Magazin Online - servicii creare magazine online si hosting magazin online ecommerce shop

HOSTING WEB INCLUS

Oferim inclusă găzduirea Web pe servere dedicate SSD sau NVMe. Beneficiezi de securitate sporită, Certificat de încredere SSL și spațiu de stocare generos. Te ajutăm cu cele mai bune soluții de back-up zilnic și configurarea tuturor setărilor pentru a beneficia de cea mai bună vitează. Totodată ne asigurăm că orice atac poate

Mentenanta magazin online, servicii de back-up magazin online, update

SUPORT ȘI MENTENANȚĂ

Alegând echipa noastră pentru realizarea magazinului, pentru o bună funcționare, update și back-up beneficiezi de mentenanță web și de suportul nostru tehnic. Echipa noastră îți stă la dispoziție oricând. Răspundem la orice sesizare în maximum 15 minute pentru a o putea remedia. În plus îți oferim training gratuit pentru a putea să-ți gestionezi magazinul fără bătăi de cap.

Magazine Online
Implementăm funcții și automatizăm procese.

PLATĂ ONLINE

Implementăm orice metodă de plată în funcție de opțiunea ta. De asemenea integrăm orice procesator de plată pentru a facilita experiența utilizatorului.

ANALIZĂ DE VÂNZĂRI

Implementăm un sistem de analiză performant astfel încât să fi la curent cu vânzările, numărul de clienți și câștigul tău.

DESIGN RESPONSIVE

Asigurăm un design responsive (adaptabil) în afișarea magazinului tău online pe orice dispozitiv: Desktop PC, Laptop, Smartphone sau Tabletă.

COMANDĂ RAPIDĂ

Pentru a facilita procesul de vânzare, implementăm posibilitatea plasării comenzilor rapide fără ca utilizatorul să fie nevoit să creeze un cont înaintea plasării comenzii.

FACTURARE ONLINE

Îți ușurăm procesul de facturare prin integrarea unui sistem rapid de facturare pentru facturile proforme și fiscale. Simplu, tu trebuie doar să vinzi!

SOCIAL MEDIA

Îți conectăm magazinul online cu rețelele sociale potrivite. Astfel comunici și interacționezi mai ușor cu clienții tăi, te poți promova pentru ați crește vânzările.

PROMOȚII ȘI FIDELIZARE

Fidelizează-ți clienții magazinului cu  ajutorul unui sistem inteligent care va crea automat reguli de preț, reduceri sau puncte bonus.

FORMULARE INTEGRATE

Un email poate fi trimis direct din magazin. Astfel utilizatorii au posibilitatea să completeze online un formular de contact, înregistrare sau rezervare.

INCARCARE RAPIDA

Încărcarea rapidă a unui site este un obiectiv fundamental. În baza auditului SEO, optimizăm viteza website-ului 

GOOGOLE TOOLS

Folosim toate instrumentele Google precum Analytics și Search Console, Markup date structurate pentru magazinul tău.

LOGO WEB PERSONALIZAT

Îți realizăm un logo personalizat, unic, cu un impact vizual inedit pentru magazinul tău, care va beneficia de o identitate convingătoare și distinctivă.

BLOG INTEGRAT

Integrăm un blog modern integrat cu design-ul site-ului pentru a publica articole sau noutăți din cadrul magazinului tău online.

ADRESE DE E-MAIL

Pentru o identitate profesională, vom configura adresele de email personalizate cu semnătură pentru tine sau angajații tăi. de ex: office@magazinultau.ro

IMPLEMENTARE GDPR

Pentru a funcționa legal, vom avea grijă să implementăm toate măsurile GDPR (Politica privind protecția datelor) în magazinul tău online.

SECURITATE INCLUSĂ

Aplicăm o listă întreagă de măsuri de securitate pentru a asigura o protecție sporită tuturor magazinelor online și ne asigurăm că nu sunt absolut deloc vulnerabile.

GARANȚIE GARANTATĂ

Asigurăm garanția web a magazinului tău de până la 2 ani în cazul oricăror probleme tehnic sau funcționale fără a fi nevoit să apelezi la servicii de mentenanță.

Îți dorești un magazin online optimizat la cheie accesibil ?

Creăm magazine online
cu ajutorul
ultimelor tehnologii aplicațiilor puternice softurilor eficiente

Cum procedăm?
Expertiza noastră în crearea unui magazin online

ANALIZĂM ȘI IMPLEMENTĂM

Suntem alături de tine încă de la început pentru crearea unui magazin online de succes. Analiza noastră are ca scop crearea unei strategii de marketing puternice. Pentru a obține o imagine cât mai clară despre nișa sau piața la care urmează să te adresezi. Tot în faza de analiză vom căuta răspunsuri la mai multe întrebări precum: Care este concurența ta online? Cum își promovează competitorii tăi magazinele online? Ce obiective de marketing trebuie să setăm pentru a vinde? etc. În stadiul de implementare, vom avea în vedere analiza și detaliile tehnice pentru dezvoltarea magazinului online.

CREĂM DESIGN ATRACTIV

Pentru că ne dorim extinderea magazinului online într-o platformă de eCommerce puternică și particularizată. Vom avea în vedere toate aspectele privind designul atractiv și implementarea de funcții puternice personalizate. Experiența noastră în crearea magazinelor online ne-a ajutat la dezvoltarea de funcții suplimentare precum: sistem de plată online securizat, liste newsletter, blog integrat, sistem de remarketing, integrare AWB curier, Optimizare SEO, fidelizare clienți, rapoarte personalizate sau gestiunea produselor. 

TE ÎNVĂȚĂM SĂ AI SUCCES

Pe lângă serviciile de testare, mentenanță și suport tehnic, echipa INKON îți oferă training de administrare gratuit. Scopul nostru este să reușiți să-ți administrați rapid și cu ușurință noul magazin. Specialiștii  noștri te vor învăța cum să adaugi noile produse pe platformă, cum să-ți gestionezi stocurile sau cum să setezi campaniile de marketing pentru creșterea vânzărilor. Astfel vei reuși să fi mereu conectat cu utilizatorii și clienții. Vei putea să-ți formezi propriile strategii de marketing și să-ți creezi propriul management. 

NE OCUPĂN DE BACK-UP

Securitatea și integritatea website-ului sunt factori importanți. Vom avea grijă ca toate bazele de date Php și MySQL, întregul conținut și confidențialitatea site-ului să fie integre. Vom scana magazinul period de viruși și ne vom asigura că datele vor fi criptate corespunzător. Un alt factor important este crearea regulată a copiilor de rezervă (backup) la toate fișierele magazinul tău online, a bazelor de date și a conturilor de email. Astfel vom fi mereu siguri ca datele să fie în siguranță.

De ce sa alegi INKON Agency
pentru realizarea Magazinului Online?

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de creare a unui magazin online perfect functional eCommerce,

MAI BUNI

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

OBȚINE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Solicită o analiză
gratuită a proiectului
tău

Diferențiază-te de concurență și atrage noi clienți prin noua ta identitate web.
Impresionează printr-o imagine unitara și profesională.

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?