Servicii Mentenanta Website Timisoara

MENTENANȚĂ WEBSITE-URI
Suport tehnic Update Back-up Întreținere web Servicii complete

Bun venit pe pagina noastră dedicată serviciilor de mentenanță website -uri! Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți site-ul dvs. în condiții optime și să vă asigurăm că acesta funcționează întotdeauna la capacitate maximă.

Indiferent dacă sunteți un blogger, o afacere mică sau o companie mare, site-ul dvs. este o componentă esențială a prezenței online. De aceea, este important să-l mențineți mereu la zi și să fiți siguri că funcționează fără probleme. La fel ca orice altceva, site-urile web necesită întreținere și actualizări regulate pentru a funcționa în mod optim. Și asta e exact ceea ce oferim noi – servicii de mentenanță web profesionale și eficiente.

Echipa noastră de experți în mentenanță website este dedicată să vă ajute să mențineți site-ul dvs. în cele mai bune condiții. Oferim o gamă largă de servicii Suport și întreținere site-uri – actualizări de securitate și software, optimizare pentru viteza de încărcare, backup-uri regulate și multe altele.

Indiferent de tipul de site pe care îl aveți, putem furniza servicii personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. și bugetului. De la site-uri simple de prezentare la magazine online complexe, suntem aici să vă ajutăm să mențineți totul în funcțiune fără probleme.

În plus, oferim și asistență de urgență pentru probleme critice, astfel încât să fiți siguri că suntem mereu acolo pentru a vă ajuta în caz de nevoie.

La final, vă invităm să luați legătura cu noi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de mentenanță web și cum vă putem ajuta să vă mențineți site-ul în condiții optime. Suntem aici pentru a face ca experiența dvs. online să fie cât mai plăcută și fără stres.

Fiecare website are nevoie de mentenanță, suport și întreținere regulată dacă ne dorim ca acesta să fie în continuare bine cotat în indexul motoarelor de căutare iar experiența utilizatorilor să fie una pe cât se poate de plăcută. Există două tipuri principale de întreținere a site-ului.

  • Menținerea integrității codului site-ului – codul care permite site-ului dvs. să se afișeze și să funcționeze fără absolut nici o problemă pe internet.
  • Actualizarea regulată a conținutului de pe web site cum ar fi: informații și noutăți despre companie, produse sau servicii.

Agenția noastră odată ce vă cunoaște afacerea, vă poate ajuta în tot procesul de mentenanță și suport a website-ului și actualizării conținutului. Oferim un proces de comunicare actualizat, adaptat noilor cerințe în domeniul web și IT.  Webmasterii noștri sunt instruiți și supravegheați direct de către dezvoltatorii web de vârf care lucrează cu software-ul. Cu o planificare strategică de întreținere a site-ului web obțineți garanția că acesta este întotdeauna actualizat, securizat și funcționează la performanța și viteza  maximă. 

Îmbunătățirea continuă a site-ului privind designului, conținutul,  viteza de încărcare, actualizarea softurilor și Optimizarea SEO sunt de altfel decisive în planul tău de mentenanță web. Echipa noastră pe lângă serviciile de mentenanță îți oferă și suportul gratuit în ceea ce privesc noutățile din domeniu online. Astfel vei știi care sunt trendurile pentru a avea un site actualizat și modern. Acest lucru poate fi folosit în surclasarea competitorilor sau a concurenței tale din același domeniu de activitate în care business-ul tău activează.

Mentenanță website
Beneficiază de expertiza noastră

Website-ul tău va fi mereu actualizat și va funcționa optim pentru a le asigura utilizatorilor o experiență de navigare plăcută. Serviciile noastre de mentenanță asigură website-ului tău performanța de care are nevoie.

INTERVENȚIE RAPIDĂ

În orice situație neprevăzută de natură tehnică sau funcțională, echipa noastră intervine în maxim 15 minute de la solicitare pentru a o remedia.

PROTECTIE SPORITĂ

Securitatea site-ului, a datelor tale și a utilizatorilor care-l vizitează sunt literă de lege. Ne ocupăm de întreaga protecție în acest sens.

BACK-UP ZILNIC

Informațiile tale și tot conținutul website-ului vor fi mereu în siguranță. Realizăm zilnic, săptămânal sau lunar Update-urile și Back-up necesar.

PROTECȚIE BAZA DE DATE

Verificăm integritatea bazelor de date și reparăm eventualele probleme de structură apărute din diverse motive, optimizăm performanța și sistemul.

UPDATE CONTENT

Website-ul tău are mereu nevoie de informații sau conținut actualizat. Stai fără griji, ne ocupăm noi de de fiecare dată când ai nevoie.

SUPORT TEHNIC

Alegând serviciile noastre de mentenanță web, beneficiezi permanent de suportul nostru tehnic prin telefon sau e-mail.

Mentenanta website - suport tehnic - servicii de mentenanta si Update site-uri

Ai nevoie de mentenanță pentru website magazin online ?

Cum procedăm?
Expertiza noastră - Suport și întreținere site-uri

MOMITORIZARE SI TESTARE

Website-urile necesită periodic o monitorizare și testare pentru a ne asigura că acestea funcționează în parametrii optimi. În faza de monitorizare vom testa viteza de încărcare în browser atât pe desktop cât și pe mobil. Vom verifica memoria, aplicațiile soft și vom face un audit SEO. Fundamentele de baza ale unei experiențe web încântătoare sunt importante, astfel vom diagnostica rapid orice problemă pentru a o putea remedia pentru a oferii vizitatorilor o experiență de navigare plăcută.

SECURITATE SI BACK-UP

Securitatea și integritatea website-ului sunt factori importanți. Vom avea grijă ca toate bazele de date Php și MySQL, întregul conținut, confidențialitatea site-ului să fie integre. Vom scana site-ul de viruși și ne vom asigura că datele vor fi criptate corespunzător. Un alt factor important este crearea regulată a copiilor de rezervă (backup) la toate fișierele website-ului, a bazelor de date și a conturilor de email. Astfel vei putea fi sigur de integritatea si siguranța tuturor informațiilor.

CONTENT UPDATE

Actualizarea și optimizarea permanentă a conținutului text, a imaginilor și a tuturor informațiile despre serviciile sau produsele disponibile vizitatorilor sunt extrem de importante atât pentru motoarele de căutare cât și pentru utilizatori. Adăugarea de conținut în mod frecvent pe website va da valoare și va crește site-ul, oferindu-i încredere. Utilizatorii vor aprecia acest lucru iar site-ul va fi din ce în ce mai cotat în indexare.

OPTIMIZAREA PERFORMANȚEI

În general, mentenanța unui website este esențială pentru a asigura funcționarea optimă și securitatea acestuia, precum și pentru a menține experiența utilizatorilor la un nivel ridicat. Procesul de mentenanța a website-ului include îmbunătățirea performanței prin optimizarea codului, imaginilor și a altor elemente care afectează viteza de încărcare a paginilor.

De ce sa alegi echipa INKON Agency
pentru mentenanță website?

DEDICAȚI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui serviciu, fie că e vorba de creare sau reparare. Dezvoltăm și ajungem la performanțe Succesul afacerii tale este succesul nostru. Ne respectăm fiecare promisiune și avem grijă de fiecare website să funcționeze.  

RAPIZI

Ai nevoie de o e echipă profesionistă de suport și întreținere site-uri ? Noi suntem cei mai rapizi. Rezolvăm orice problemă tehnică și in maxim 15 minute de la sesizare. Suntem agenție de încredere unde ai servicii complete inclusiv Hosting și Mentenanță website .

PROFESIONIȘTI

Suntem pregătiți să te ajutăm în orice situație neprevăzută. Avem în echipă tehnicieni IT și programatori desăvârșiți. Fiecare client este unic și avem o relație bazată pe încredere și respect. Alege să ai un serviciu de mentenanță website profesional.

SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM

Solicită o cotație de preț
pentru mentenanța
site-ului tău

Lasă website-ul pe mâniile unor profesioniști
Impresionează printr-un site perfect funcțional, fără erori și mereu actualizat.

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?