Agentie Digital Marketing Timisoara

PUBLICITATE ONLINE
Marketing online Rezultate vizibile Strategii de marketing Consultață

Online sau Digital Marketing-ul, pe lângă campaniile de Optimizare SEO, vine în sprijinul companiilor cu instrumente de marketing puternice. Construim și creștem împreună prin campanii de marketing strategic orientat spre creștere. Înțelegem nevoile tale. 

Lumea a trecut în mediul online, construirea unei prezențe solide și promovarea online prin serviciile noastre de marketing strategic te vor ajuta în creșterea afacerii pe platformele oportune, acolo unde se află potențialii tăi clienți. Abordarea noastră este orientată spre rezultate măsurabile. Te putem ajuta cu analize și planuri sustenabile de marketing online, cu implementarea campaniilor de marketing și analiza rezultatelor.

Îți dezvoltăm afacerea în mediul online prin campanii de marketing digital inteligente. Acționăm acolo unde se află clienții tăi și construim mesaje direcționate publicului tău țintă prin advertising în rețeaua de căutare sau display, în rețelele sociale potrivite, prin e-mail marketing sau remarketing. Setam audiențe potrivite și obținem cele mai bune rezultate.

Expertiza noastră se dovedește prin parteneriate cu Google și Facebook.  Suntem aici să te ajutăm să îți dezvoltați afacerea online și să îți crești vizibilitatea în mediul digital. Serviciile noastre includ: Optimizarea motoarelor de căutare (SEO), Publicitate plătită pe click (PPC), Social Media Marketing, E-mail marketing și Marketing de conținut.

Suntem specializați în marketingul digital și avem expertiza necesară optimizării oricărei campanii de marketing indiferent de strategie. Fiecare membru al echipei noastre este pasionat și îți poate oferii cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Indiferent de tipul de afacere pe care o ai sau de obiectivele pe care vrei să le atingi, suntem aici pentru a te ajuta să-ți dezvolți afacerea și să creezi o prezență capabilă să cucerească mediul digital. Cu experiența noastră vastă și dedicarea noastră față de clienți, suntem siguri că îți putem oferi soluții personalizate și eficiente. Contactați-ne astăzi pentru o consultare gratuită și pentru a începe să vă dezvoltați afacerea online!

Digital Marketing
prin canale digitale puternice

Digital Marketing, Google Ads, Marketing PPC -pay-per-click - reclame platite pe google - Agentie Marketing Digital

GOOGLE
ADS

Google este cea mai bună soluție de Marketing prin Pay-per-Click. Prin această metodă obții clienți încă din prima zi cu ajutorul anunțurilor text care apar deasupra rezultatelor organice în căutările Google, în rețeaua sau rețeaua de Display.

Digital Marketing Social Media, Agenție-Marketing Online

SOCIAL MEDIA MARKETING

Facebook/ Instagram / TikTok / LinkedIn sunt cele mai potrivite locuri pentru promovarea online. Setarea unei campanii, a unei audienței potrivite, realizarea unui format grafic atrăgător și un mesaj atractiv sunt secretele publicității online.

Digital Marketing - email marketing publicitate online

EMAIL
MARKETING

Promovăm afacerea ta, evenimentele, noutățile de pe site, produsele sau serviciile companiei tale direct către client cu ajutorul E-mail Marketingului - Canalul cu cea mai mare rată de conversie prin cele mai eficiente strategii și soluții.

Digital Marketing - social media - publicitate online - administrate conturi social media management

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Te ajutăm să îți construiești o comunitate în jurul valorii brand-ului. Având o notorietate în rețelele sociale, acesta va influența spre creșterea vânzării serviciilor sau a produselor. Ne ocupăm de tot managementul conturilor .

Content Marketing - Servicii de marketing de continut - publicitate online

CONTENT
MARKETING

Copywriting, Video Marketing, Fotografii sau bannere grafice sunt câteva dintre modalitățile prin care te putem ajuta pentru a crea un conținut relevant și valoros. Captăm atenția clienților tăi cu texte și imagini convingătoare.

Influenceri Marketing Digital - Agentie de marketing Timisoara - servicii publicitate online

MARKETING INFLUENCERI

Campaniile de marketing prin influenceri au un impact pozitiv. Indiferent dacă vorbim despre o afacere la nivel local sau național, putem găsi persoana potrivită pentru a crește notorietatea brandului în rețelele sociale.

Digital Marketing
Publicitate online - Servicii complete

Folosim cele mai eficiente canale de promovare online. Avem soluții concrete și strategii măsurabile și de impact. În plus beneficiezi de o mulțime de mijloace și tehnici avansate de Marketing Digital menite să-ți crească rata de conversie. Optimizăm mai mult pentru vânzări mai mari.

BUSINESS MANAGER

Prin crearea conturilor de business te ajutăm să-ți gestionezi chiar tu campaniile de marketing setate pentru a avea mai mult control asupra lor.

INSTRUMENTE ANALYTICS

Integrăm instrumente puternice de analiză și măsurare a datelor. Vei știi exact compertamentul, traseul și conversiile clienților.

TRACKING PIXELS

Măsuram ce se întâmplă în mod real, optimizam campaniile, culegem date și ne adresăm persoanelor potrivite pentru ați crește vânzările. Folosim cele mai eficiente metode de tracking pixel.

A/B TESTING

Utilizăm teste A/B pentru a eficientiza campaniile de marketing și a observa comportamentul utilizatorilor din mediul online.

value customers users viewer

CUSTOM DESIGN & COPY

Dacă avem o audiență specifică, mesajul și design-ul vizual al reclamei trebuie să fie personalizat nu? Totul pentru a accelera procesul de conversie.

MANAGEMENT CRM

Îți oferim o perspectivă mai clară asupra investițiilor în promovare pentru a fi la curent cu optimizarea costurilor și eficiența campaniilor.

LANDING PAGES

Landing page-ul este pagina pe care utilizatorul ajunge când dă click pe un anunț sponsorizat și va fi ghidat pentru a realiza conversia.

REMARKETING

Prin remarketing poți alege ca reclama ta să apară utilizatorilor care au avut intenția să cumpere un produs sau ți-au vizitat site-ul în trecut. Remarketingul grăbește procesul de conversie. 

RAPOARTE COMPLETE

Pe lângă audit și analiză, monitorizăm și creăm rapoarte complete în mod permanent pentru orice tip de campanie de marketing online.

CONSULTANȚĂ

Echipa noastră îți asigură consultanța necesară pentru a fi informat în privința campaniilor pe care le administrăm pentru afacerea ta.

Digital Marketing - Online Marketing

Vrei să vinzi mai mult
rapid eficient  ?

Cum procedăm?
Expertiza noastră în Marketingul Digital

ANALIZĂM ȘI GĂSIM SOLUȚIA

Specialiștii noștri sunt meru pregătiți să îți ofere consultanța necesară în stabilirea celor mai bune strategii de dezvoltare pentru compania ta. Știm că o strategie potrivită de abordare a pieței și o planificare strategică pentru fiecare canal de comunicare vor sconta rezultatele pe care le aștepți. Pentru a găsi rezolvări, vom începe o analiză privind nevoile pieței și avantajele tale de business. Pentru a cunoaște viziunea ta și a companiei tale, vom stabili împreună o întâlnire la care să discutăm despre obiectivele tale de marketing și modalitățile de lucru. Tot în această etapă vom discuta despre satisfacția clienților, cercetarea pieței privind rețeaua de vânzări, studiul pieței de referință, studiu de concurenței, poziționarea companiei, studiul de piață asupra publicului țintă.

SETĂM ȘI OPTIMIZĂM

După realizarea analizei, culegerea tuturor datelor și resurselor de marketing în această fază vom seta campaniile tale de marketing. În funcție de canalul de marketing și obiectivele stabilite vom seta și optimiza campaniile potrivite pentru afacerea ta. Ne dorim ca rezultatele să fie măsurabile. În acest sens vom avea grijă ca implementarea campaniilor stabilite să fie realizată cu mare atenție. Echipa noastră se va implica total optimizarea conținutului publicitar pentru eficiența maximă a campaniilor de marketing online. Ne dorim să îți oferim imaginea perfecta, să evidențiem punctele forte ale companiei tale iar serviciile și produsele tale să fie puse într-un context favorabil.

TESTĂM ȘI MONITORIZĂM

Campaniile implementate dorim să fie de succes, eficiente și să producă maximum de conversii. În această fază vom testa și monitoriza derularea campaniilor pentru a ne asigura că acestea rulează perfect și își realizează scopul. Dorim să te bucuri de cele mai bune rezultate. Fie că vorbim de Campaniile PPC (Pay per click), E-mail marketing, sau campaniile de Remarketing, vei putea observa impactul acestora și beneficiile pe care  ți le aduce în timp real. Cu instrumentele de Analytics de pe fiecare platformă vom măsura eficiența fiecărei campanii și vom știi care dintre ele aduce o profitabilitate maximă ca acțiune de vânzare pentru compania ta. 

RAPORTĂM REZULTATELE

O eficiență maximă pentru campaniile de marketing digital presupune o imagine impecabilă a companiei tale în mediul online. Echipa noastră va realiza rapoartele necesare în urma fiecărei campanii de marketing derulate. Vei ști mereu care sunt rezultatele campaniilor implementate pentru afacerea ta, care sunt tendințele pieței și ce trebuie să faci pentru a avea cele mai bune rezultate în vânzări. Tu, în calitate de antreprenor, te bucuri de vânzări mai mari cu costuri de publicitare reduse, îți dezvolți portofoliul de clienți, obții mai mult trafic pe site-ul companiei tale și îți crești notorietatea brandului. 

De ce sa alegi serviciile INKON Agency
de Digital Marketing?

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de Web Design, Optimizare SEO, Marketing Online și Graphic Design.

MAI BUNI

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

DUCEM AFACEREA LA URMĂTORUL NIVEL?

Solicită o analiză
gratuită a proiectului
tău

Diferențiază-te de concurență și atrage noi clienți printr-o
campanie de marketing strategică și eficientă.

Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?