Agentie Publicitate Timisoara

DESPRE NOI
Performanță prin viziune Strategie și inovație Pulicitate la 360° Full Services

Hey salutare! Noi suntem INKON ! O Agentie de publicitate Timisoara . Experți și specialiști in Digital Marketing. 

Ne-am născut în 2011 și am crescut frumos, cu multă ambiție astăzi suntem cu adevărat o Agenție Full Service 360° de Web Design și Digital Marketing.  De-a lungul timpului am continuat să ne dezvoltăm abilitățile iar acum reușim să inovăm și să realizăm durabilitate prin: planificare strategică, proiectare, design și tehnologie.

Suntem o echipă tânără cu o gândire în perspectiva mediului online, credem în prietenie și susținem antreprenorii ce ne calcă pragul și vor ca afacerile lor să devină vizibile, relevante și profitabile. Sprijinim companiile să se dezvolte rapid, îndrumăm antreprenorii în mod constant, le oferim consultanța, sprijinul  și toate resursele pentru a profita pe deplin de oportunitățile oferite de evoluția tehnologică și digitală dar mai ales de vizibilitate online indiferent de platformă.

 

Am dezvoltat un concept inovator de lucru în echipă, ascultăm, planificăm, venim cu idei iar mai apoi dăm soluții fiecărui proiect în parte.

INKON AGENCY este un întreg, știm că acest lucru cântărește mult în cadrul unei agenții. Aici intervine ambiția și motivația noastră de a consolida și conecta toate serviciile pentru a ajunge la performanță în tot ceea ce facem.

Ne-am propus să oferim clienților noștri servicii și soluții inovatoare, să dezvoltăm proiecte și strategii care generează beneficii reale în ceea ce privește imaginea și vizibilitatea companiilor în mediul online. 

Știm cât de importantă este evoluția tehnologică și ce beneficii poate aduce unei companii sau unui antreprenor drept pentru care suntem mereu pregătiți să oferim soluții personalizate pentru fiecare client. 

Filosofia noastră
Clienții noștri Ambasadorii noștri

Competență

Stabilim strategii și împărtășim din experiența noastră. Ne dorim să devenim din ce în ce mai buni în mediul afacerilor. În fiecare zi, prin fiecare proiect, ne dorim să ajungem tot mai sus. Succesul afacerii tale este succesul nostru!

Responsabilitate

Ne mobilizăm să obținem cele mai bune rezultate pentru fiecare client. Prioritățile lui devin prioritățile noastre. Experiența ne obligă să facem din conduita responsabila și calitatea superioară a serviciilor, standarde ale activității noastre.

Continuitate

Simțim că în afaceri, încrederea este esențială. Analizam în profunzime fiecare proiect în parte, găsim cele mai bune soluții și vorbim prin fapte. Ne dorim relații puternice cu partenerii noștri pentru o dezvoltare continuă și durabilă.

Credem în
sustenabilitate evoluție digitalizare inteligență 

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am deavenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

”Credem în prietenie. Inovăm creativ și eficient, dezvoltăm competitiv și creăm strategii ”

 Agentie Publicitate Timisoara INKON Agency

Misiunea noastră
Eficientizarea proceselor  Promovarea valorilor  Abordare flexibilă

Creativitate
și inovație

Mediul online este într-o continuă dezvoltare. Învățăm constant și ne străduim mereu să fim în pas cu ultimele tendințe. Ne bazăm pe creativitatea întregii echipe, inovăm strategii, testăm și ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect pentru a ajunge întotdeauna la cele mai bune rezultate.

Eficiență
maximă

Așa lucrăm noi. Creăm site-uri atractive bazate pe experiența de utilizatorilor de navigare, facem marketing online bazat pe rezultate și promovăm companiile în mediul online. Ne bazăm pe strategii clare, analizăm fiecare proiect și oportunitățile de implementare și urmărim nevoile partenerilor noștri.

Rezultate
măsurabile

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale. Lucrăm cu obiective foarte clare de performanță și ne mândrim de fiecare dată când reușim să aducem proiectele sus, peste nivelul așteptărilor clienților sau partenerilor noștri.

EȘTI PREGĂTIT SĂ NE CUNOȘTI ?

Hai să bem o cafea și să
resetăm contorul de mai jos

+
ANI DE EXPERIENȚĂ
+
PROIECTE FINALIZATE
+
CLIENȚI FERICIȚI
+
CEȘTI DE CAFEA
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Bună! 👋
Cu ce informații te putem ajuta?