fbpx

Studiu de caz

Paul Mos - Fotograf

www.paulmos.ro

Un website bazat pe simplitate și eleganță. Cu un design simplu și intuitiv, website-ul aduce o imagine clara asupra serviciilor oferite de către Paul Mos. Website-ul beneficiază de cele mai bune performanțe și strategii de optimizare SEO și al conținutului. Dacă sunteți în căutarea serviciilor Foto sau Video, partenerul nostru este cea mai bună soluție.

Studiu de caz

Primagra România

www.primagra.ro

Primagra este una dintre companiile de succes de pe piața din România care s-a menținut încă din 1997 comercializând produse de calitate in special rulmenți, curele și lanțuri. Website-ul a adus un plus de notorietate companiei, oferind clienților informații importante atât despre produse cât și serviciile pe care aceasta le oferă.

Studiu de caz

Technologic Sistem Service

www.ts-service.ro

Website de prezentare conceput special pentru a descrie compania Technologic Sistem Service în cel mai amplu mod. Extrem de intuitiv și accesibil, website-ul acordă o notă unică companiei. Activitatea comercială se bazează pe vânzările offline, însă o pagina web de prezentare și prezența pe motoarele de căutare este esențială pentru orice afacere.

Studiu de caz

Global Language

www.global-language.ro

Unul dintre proiectele noastre dragi, de care ne-am ocupat a fost Centrul de limbi străine Global Language. Compania a câștigat notorietate cu ajutorul serviciilor noastre de Branding și Web Design, dar mai ales printr-o comunicare strategică, o optimizare SEO bine realizată și desigur cu ajutorul campaniilor Pay-per-Click. Astăzi, Global Language a devenit Nr. 1 la nivel local depășind cu mult concurența.