fbpx
Suntem pentru afacerea ta!

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am deavenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

”Credem în prietenie. Inovăm creativ și eficient, dezvoltăm competitiv și creăm strategii ”

WE ARE INKON AGENCY

Despre noi

Fondată în 2011 printr-un proiect elaborat, INKON AGENCY a reușit să se remarce în  scurt timp de la lansare. Iar azi, putem spune ca am devenit cu adevărat o Agenție Full Service de Web, Graphic Design și Marketing Online. De-a lungul timpului am continuat să ne dezvoltăm abilitățile iar acum reușim să inovăm și să realizăm durabilitate prin: planificare strategică, proiectare, design și tehnologie.

Suntem o echipă tânără cu o gândire în perspectiva mediului online, credem în prietenie și susținem antreprenorii ce ne calcă pragul și vor ca afacerile lor să devină vizibile, relevante și profitabile. Sprijinim companiile să se dezvolte rapid, îndrumăm antreprenorii în mod constant, le oferim consultanța, sprijinul  și toate resursele pentru a profita pe deplin de oportunitățile oferite de evoluția tehnologică și digitală. 

Am dezvoltat un concept inovator de lucru în echipă, ascultăm, planificăm, venim cu idei iar mai apoi dăm soluții fiecărui proiect în parte.

INKON AGENCY este un întreg, știm că acest lucru cântărește mult în cadrul unei agenții. Aici intervine ambiția și motivația noastră de a consolida și conecta toate serviciile pentru a ajunge la performanță în tot ceea ce facem.

Ne-am propus să oferim clienților noștri servicii și soluții inovatoare, să dezvoltăm proiecte și strategii care generează beneficii reale în ceea ce privește imaginea și vizibilitatea companiilor în mediul online. 

Știm cât de importantă este evoluția tehnologică și ce beneficii poate aduce unei companii sau unui antreprenor. Știm cât de importantă este educația și ne place să credem că ținem pasul cu cele mai recente tendințe din acest domeniu. Dorim să ți le împărtășim, să înveți și să experimentezi împreună cu noi.  Din 2019 am lansat INKON HUB. Un proiect academic drag nouă în care am pus mult suflet și pe care l-am lansat de curând. Acum ai posibilitatea să înveți din experiența noastră și cursurile pe care ți le punem la dispozitie.  

Inkon Agency în cifre

Suntem mândrii de realizările noastre

+
Proiecte finalizate
+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
+
Ani de experiența
+
CEȘTI DE CAFEA
%
Clienți mulțumiți

Filosofia noastră

Competență

Stabilim strategii și împărtășim din experiența noastră. Ne dorim să devenim din ce în ce mai buni în mediul afacerilor. În fiecare zi, prin fiecare proiect, ne dorim să ajungem tot mai sus. Succesul afacerii tale este succesul nostru!

Responsabilitate

Ne mobilizăm să obținem cele mai bune rezultate pentru fiecare client. Prioritățile lui devin prioritățile noastre. Experiența ne obligă să facem din conduita responsabila și calitatea superioară a serviciilor, standarde ale activității noastre.

Continuitate

Simțim că în afaceri, încrederea este esențială. Analizam în profunzime fiecare proiect în parte, găsim cele mai bune soluții și vorbim prin fapte. Ne dorim relații puternice cu partenerii noștri pentru o dezvoltare continuă și durabilă.

Viziunea noastră

,,Creativitatea înseamnă pur și simplu conectarea unor lucruri. Singurul mod de a face ceva frumos este să iubim ceea ce facem.''

Steve Jobs

Misiunea noastră

Creativitate și inovație

Mediul online este într-o continuă dezvoltare. Învățăm constant și ne străduim mereu să fim în pas cu ultimele tendințe. Ne bazăm pe creativitatea întregii echipe, inovăm strategii, testăm și ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect pentru a ajunge întotdeauna la cele mai bune rezultate.

Eficiență maximă

Așa lucrăm noi. Creăm site-uri atractive bazate pe experiența de utilizatorilor de navigare, facem marketing online bazat pe rezultate și promovăm companiile în mediul online. Ne bazăm pe strategii clare, analizăm fiecare proiect și oportunitățile de implementare și urmărim nevoile partenerilor noștri.

Rezultate măsurabile

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale. Lucrăm cu obiective foarte clare de performanță și ne mândrim de fiecare dată când reușim să aducem proiectele sus, peste nivelul așteptărilor clienților sau partenerilor noștri.