Web Design
SOLUȚII INOVATOARE
AFLĂ MAI MULTE
Web site
Modern și creativ
AFLĂ MAI MULTE

WEB DESIGN - CREARE SITE

Web Design
Servicii complete

Bun venit pe pagina noastră dedicată serviciilor de Web Design. Suntem o echipă de experți în design și dezvoltare web care oferă servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri din întreaga lume.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă creați o prezență online unică și memorabilă. Oferim servicii personalizate de web design care sunt adaptate nevoilor și obiectivelor oricărui tip de business. Noi înțelegem că fiecare afacere este unică, așa că abordăm fiecare proiect cu o abordare personalizată și o atenție deosebită la detalii.

Echipa noastră de designeri web talentați și experimentați sunt dedicați să vă ajute să creați un site web care să atragă și să impresioneze vizitatorii. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a crea o soluție de design web care să reflecte perfect afacerea dvs.

Fie că doriți un site web simplu sau unul complex, suntem aici pentru a vă ajuta. Noi oferim servicii de design web care includ crearea de site-uri web personalizate, design grafic, dezvoltare web, optimizare pentru motoarele de căutare și multe altele.

Cu o vastă experiență în design web, suntem aici pentru a oferi servicii de înaltă calitate și de încredere. Vă vom ajuta să creați o prezență online unică și puternică pentru afacerea dvs. și să vă dezvoltați afacerea online.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre de web design, nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta afacerea dvs. să prospere online. Vom fi bucuroși să discutăm cu dvs. despre proiectul dvs. și să vă oferim o soluție personalizată pentru nevoile dvs. de afaceri.

Un site web este un mijloc de a comunica, de a transmite  utilizatorului un mesaj clar și imediat, un instrument indispensabil pentru ca afacerea ta să crească. Grafica, designul și experiența utilizatorilor sunt elementele esențiale pentru realizarea unui site modern și profesional. 

Ne angajăm în crearea și dezvoltarea online a site-ului web a companiei tale, acordând o mare atenție aspectul vizual și estetic, accesibilității interfeței pentru utilizator – user interface (UI), uzabilității web – design responsive (adaptat pe orice mediu vizionare – desktop, laptop, tabletă sau telefon) și experienței utilizatorului de a naviga pe website – user experience (UX). Punem accent de asemenea pe eficacitatea textelor descriptive, viteza de încărcare a paginilor și validarea acestora fără erori.

Toate site-urile create de noi sunt proiectate în funcție de nevoile clienților, în baza unei analize aprofundate a afacerilor, informații valoroase care ne permit să planificăm o strategie de comunicare precisă pentru a atinge obiective concrete.

Profesionalismul nostru, combinat cu optimizarea procesului și timpului de creare, ne permite să realizăm web site-uri la cel mai înalt nivel, la prețuri competitive. Respectarea timpului și a costurilor stabilite este de o importanță primordială, așa cum credem că asistența și sprijinul sunt fundamentale chiar și atunci când lucrarea este finalizată.

Definirea clară a misiunii, a oportunităților și a obiectivelor companiei dar si expertiza și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios. Departamentul de Web Design sau creare site -uri web din cadrul companiei noastre este menit să anticipeze nevoile și gusturile utilizatorilor. 

Web Design
Servicii complete și performanțe maxime

Web design creare site - servicii de webdesign, UI UX, creare site-uri de prezentare - creare pagini web

WEB DESIGN UI/UX

Dezvoltăm creativ website-uri cu o interfață plăcută (UI) și pentru o experiență a utilizatorului (UX) atractivă p. Astfel încât vizitatorii website-ului tău să se bucure de cea mai bună experiență de navigare.

WebDesign, Creare site cu hosting inclus servicii creare site agenție web INKON Agency Timisoara

WEB HOSTING INCLUS

Pentru a avea toate serviciile într-un singur loc, oferim tuturor clienților servicii de Hosting PREMIUM și vă punem la dispoziție toată echipa noastră de suport și toate resursele necesare pentru a beneficia de cele mai bune produse.

Web design creare site personalizat - agentie webdesign servicii complete INKON AGENCY

DESIGN PERSONALIZAT

Un proiect unic, merită o vizibilitate unică în mediul online. Toate website-urile realizate de noi ai un design unic și modern. Asigurăm un design responsive (adaptabil) pe orice dispozitiv: Desktop, Laptop, Telefon sau Tabletă.

Web design creare site, structura unui website de succes, servicii complete de webdsign, mentenanta, optimizare INKON AGENCY

STRUCTURA ȘI CONTENT

Stabilim clar structura și contentul website-ului pentru a avea o logică clară. În plus te putem ajuta cu serviciile de copywriting sau content (Foto-Video). Suntem Full services, deci te poți baza pe noi.

Web design creare site, blog inclus, blog integrat, content blog website - Inkon Agentie Web Design Romania

BLOG / PAGINĂ ARTICOLE

Integrăm un blog în aceeași temă cu website-ul pentru a putea scrie articole despre compania, serviciile sau produsele tale. Vizitatorii tăi vor fi mult mai convinși să te contacteze și implicit să convertească.

Mentenanta website - suport si mentenanta site-uri - webdesign creare site - suport INKON Agency - WebDesign and Hosting Romania

SUPORT ȘI MENTENANȚĂ

Pentru o bună funcționare și update constant al website-ului sau al informațiilor, beneficiezi gratuit de mentenanță și suport din partea noastră. Echipa noastră îți stă la dispoziție oricând.

Web Design
Dezvoltăm creativ și inovativ prezențe online

CONSULTANȚĂ

Realizarea unui website începe cu suportul nostru și consultanța de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii și a fi informat cu privire la serviciile noastre și ce avantaje îți putem oferii.

WEBSITE ADMINISTRABIL

Fiecare site beneficiază de panou de administrare inclus pentru o un management rapid și eficient al administrării conținutului.

GOOGLE SERVICES

Integrăm toate instrumentele precum Google Analytics 4, Search Console, Google Maps, Markup date structurate pentru website-ul tău.

UPDATE PERMANENT

Website-ul tău are mereu nevoie de conținut actualizat. Stai fără griji, ne ocupăm noi de de fiecare dată când ai nevoie.

IMPLEMENTARE GDPR

Pentru a funcționa legal, vom avea grijă să implementăm toate măsurile GDPR (Politica privind protecția datelor) pe site-ul tău.

SECURITATE INCLUSĂ

Aplicăm o listă întreagă de măsuri de securitate pentru a asigura o protecție sporită tuturo website-urilor.

PROTECȚIE DATA BASE

Verificăm integritatea bazelor de date și reparăm eventualele probleme de structură apărute din diverse motive, optimizăm performanța și sistemul.

INCARCARE RAPIDA

Încărcarea rapidă a unui website este un obiectiv fundamental atât pentru utilizator cât și pentru motoarele de căutare. În baza auditului SEO, optimizăm viteza website-ului 

EMAIL-URI PERSONALIZATE

Pentru o identitate profesională, vom configura email-uri personalizate cu semnătură electronică pentru tine sau angajații tăi.

SOCIAL MEDIA

Îți conectăm site-ul cu rețelele sociale potrivite pentru afacerea ta. Astfel comunici și interacționezi mai ușor cu clienții tăi, te poți promova și obții un plus de vizibilitate.

LANDING PAGES

Realizăm Landing page-uri atractive perfect structurate cu scopul de a converti prin soluțiile nosatre de UI/UX Design

FORMULARE INTEGRATE

Un email poate fi trimis direct de pe web site. Astfel utilizatorii au posibilitatea să completeze online un formular de contact, înregistrare sau rezervare.

BACK-UP ZILNIC

Informațiile tale și tot conținutul website-ului vor fi mereu în siguranță. Realizăm zilnic, săptămânal sau lunar Update-urile și Back-up necesar.

GARANȚIE WEBSITE

Nu te îngrijora. Asigurăm garanția web site-ului de până la 2 ani în cazul oricăror probleme tehnice sau funcționale. În plus suntem cu ochii pe fiecare update.

Agenție Web Design Digital Marketing Optimizare SEO

Îți dorești un website
modern rapid inovativ ?

Creăm Website-uri
cu ajutorul
ultimelor tehnologii aplicațiilor puternice softurilor eficiente

Cum procedăm?
Expertiza noastră în Web Design

PROIECTĂM ȘI DEZVOLTĂM

După planificarea tuturor detaliilor cu privire la aspectul, designul, conținutul site-ului și crearea tuturor resurselor (conținut textual, imagini, grafica, logo etc) vom demara procesul de dezvoltare și design. Vom privi tot procesul atât din back-end (spatele site-ului) cât și prin prisma utilizatorului din front-end (fața văzută a site-ului). Vom avea grijă să conectăm toate serviciile și tool-urile Google pentru a ne asigura că procesul de optimizare SEO și va genera indexarea în motoarele de căutare. De asemenea ne vom consulta cu echipa de Marketing pentru a implementa un design strategic care să genereze conversii.

PLANIFICĂM STRATEGIC

O bună planificare în faza inițială reduce la jumătate timpului de realizare a website-ului. Echipa noastră va face analiza, planificarea și schițarea tuturor resurselor de conținut, design și de structură care te vor ajuta să îți faci o primă idee legată de proiect. Pornim de la o idee, formam un concept și îl dezvoltăm într-un site modern, estetic vizual și responsive. Împreună vom crea un Cheek list pentru a ne asigura că tot procesul de design va fi complet. conform cerințelor tehnice de fucnțonare, de Optimizare SEO și de marketing.

TESTĂM ȘI CORECTĂM

Ne dorim ca toate site-urile pe care le realizăm să fie perfect funcționale, fără erori, să se adapteze perfect pe orice dispozitiv și să se încarce foarte repede. În acest proces vom testa fiecare element atât vizibil cât și invizibil din codul sursă al site-ului. Testerii noștri vor avea grijă de securitatea site-ului, performanța, bazele de date, și de toate resursele. Vor măsura și diagnostica eventuale probleme astfel încât Website-ul tău să fie conform tehnic și perfect funcțional.

LANSĂM PROIECTUL

Lansarea website-ului este partea cea mai frumoasă. După finalizare, website-ul trece prin o serie de analize UI/UX și o serie de teste de funcționare pentru a ne asigura că experiența utilizatorului va fi una cât mai plăcută. Astfel ne bucurăm împreună și îl facem vizibil pentru toți utilizatorii. Echipa noastră va fi întotdeauna aici pentru a vă ajuta să vă mențineți prezența online pe termen lung. Însă munca noastră nu se termină aici. Website-ul trebuie să genereze viitori clienți iar Marketerii și specialiștii SEO sunt cei care vor prelua controlul.

De ce sa alegi serviciile INKON Agency
de Web Design?​

DESIGNERI TALENTAȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere Web Design creare site. Dezvoltăm proiecte complete și oferim servicii 360 pentru afacerile care vor să fie vizibile

MAI BUNI

Ne bazăm pe intuiție, viziune și originalitate. Suntem creativi și dedicați. În decursul timpului am devenit partenerii multor antreprenori pe care le-am ajutat să devină relevanți și vizibili în mediul online prin prezențe online remarcabile.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate tuturor proiectelor indiferent de mărimea lor. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Web Design UI / UX pentru afacerea ta?

Solicită o analiză
gratuită a proiectului
tău

Diferențiază-te de concurență și atrage noi clienți prin noua ta identitate web.
Impresionează printr-o imagine unitara și profesională.