fbpx

Servicii integrate de marketing digital orientate spre creștere

Marketing Online - agentie marketing digital timisoara, marketing online, optimizare seo, inkon.

Marketing Online Servicii de Marketing si promovare – Agenție Marketing Digital

Online sau Digital Marketingul, pe lângă campaniile de Optimizare SEO, vine în sprijinul companiilor cu instrumente de marketing puternice. Construim și creștem împreună prin campanii de marketing strategic orientat creșterii, comunicare și înțelegerea nevoilor tale. Campaniile noastre de marketing, vor face ca rata de conversie a clienților să fie resimțită direct în vânzările tale! Te ajutăm să ajungi la publicul tău țintă și să îi transformi direct în clienți.

Te-ai întrebat unde sunt oportunitățile tale în online?

Lumea a trecut în mediul online, construirea unei prezențe online solide a companiei tale și promovarea acesteia prin serviciile noastre de marketing strategic te vor ajuta în promovarea afacerii pe platformele ideale unde se află potențialii tăi clienți. Abordarea noastră este orientată către rezultatele finale. Pentru a capta clienții din mediul online și pentru a obține rezultate excelente, folosim activități de marketing, soluții concrete și strategii măsurabile. Specialiștii noștri vă crează  analiza, planurile sustenabile de marketing online, implementarea campaniilor de marketing și analiza rezultatelor.

Advertising sigur, rapid, eficient și orientat spre creștere

Îți dezvoltăm afacerea în mediul online prin campanii de Advertising inteligente. Acționăm acolo unde se află clienții tăi și construim mesaje direcționate publicului tău țintă prin advertising în rețeaua de căutare sau display, în rețelele sociale potrivite, prin e-mail marketing sau remarketing. Suntem pregătiți să-ți garantăm impactul pozitiv prin campanii de impact  creative și bine gândite de către marketerii companiei noastre. Expertiza noastră se dovedește cu certificări de la Google și Facebook. Suntem parteneri certificați Google AdWords, Search Advertising, AdWords Display Advertising, Google Analytics IQ și Facebook Ads. Mai jos îți prezentăm structura colaborării noastre și toate serviciile de Marketing Online de care afacerea ta poate beneficia.

Marketing Digital prin instrumente puternice

Folosim cele mai eficiente canale de promovare online. Avem soluții concrete și strategii măsurabile și de impact.

GOOGLE ADS (Pay Per Click)

Folosim metode prin care obții clienți încă din prima zi prin anunțuri text care apar deasupra rezultatelor organice în căutările Google sau în rețeaua de Display și site-urile partenere.

FACEBOOK & INSTAGRAM ADS

Facebook sau instagram sunt cele mai potrivite locuri pentru promovare. Setarea audienței potrivite, un format grafic atrăgător și un mesaj bun sunt câteva dintre secretele publicității online.

E-MAIL MARKETING

Promovăm afacerea ta, evenimentele, noutățile de pe site, produsele sau serviciile companiei tale direct către client cu ajutorul E-mail Marketingului. Canalul cu cea mai mare rată de conversie. 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Te ajutăm să îți construiești o comunitate în jurul valorii brand-ului. Având o notorietate în rețelele sociale, acesta va influența spre creșterea vânzării serviciilor sau a produselor. 

CONTENT MARKETING

O abordare strategică concentrată pe crearea și distribuirea de conținut relevant și valoros. Captăm atenția clienților tăi prin informații de calitate care te vor ajuta să dezvolți o relație de durată cu aceștia.

REMARKETING

Prin remarketing poți alege ca reclama ta să apară utilizatorilor care au avut intenția să cumpere un produs sau ți-au vizitat site-ul în trecut. Remarketingul grăbește procesul de conversie. 

Optimizăm mai mult pentru vânzări mai mari

În plus beneficiezi de o mulțime de mijloace și tehnici avansate de Marketing Digital menite să-ți crească rata de conversie

CREARE ȘI GESTIONARE CONT BUSINESS

Prin contul de business te ajutăm să-ți gestionezi chiar tu campaniile de marketing setate pentru a avea mai mult control asupra lor.

INSTRUMENTE ANALYTICS

Integrăm instrumente puternice de analiză și măsurare a datelor. Vei știi exact compertamentul, traseul și conversiile clienților.

INTEGRARE FACEBOOK PIXEL

Măsuram ce se întâmplă în mod real, optimizam campaniile, culegem date și ne adresăm persoanelor potrivite pentru ați crește vânzărie.

A/B TESTING PENTRU CAMPANII

Utilizăm teste A/B pentru a eficientiza campaniile de marketing și a observa comportamentul utilizatorilor din mediul online.

value customers users viewer

DESIGN SI MESAJE CUSTOMIZATE

Dacă avem o audiență specifică, mesajul și design-ul vizual al reclamei trebuie să fie personalizat pentru urgenta acțiunea sau conversia.

MANAGEMENT CAMPANII (CRM)

Îți oferim o perspectivă mai clară asupra investițiilor în promovare pentru a fi la curent cu optimizarea costurilor și eficiența campaniilor.

LANDING PAGES DEDICATE

Landing page-ul este pagina pe care utilizatorul ajunge când dă click pe un anunț sponsorizat și va fi ghidat pentru a realiza conversia.

VIDEO MARKETING

Peste 90% dintre consumatori sunt influențați de video. Acesta aduce un plus de valoare brandului și sporește decizia clienților către conversie.

RAPOARTE COMPLETE

Pe lângă audit și analiză, monitorizăm și creăm rapoarte complete în mod permanent pentru orice tip de campanie de marketing online.

CONSULTANȚĂ SPECIALIZATĂ

Echipa noastră îți asigură consultanța necesară pentru a fi informat în privința campaniilor pe care le administrăm pentru afacerea ta.

creare website si promovare start-up nation romania 2018 - 2019 - creare site pagina web magazin online startup nation, start up nation creare site - oferta pachet sun 2018

AI NEVOIE DE SERVICII DE MARKETING DIGITAL?

Hai să discutăm despre proiectul tău!

CUM PROCEDĂM?

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale.
Vezi cum lucrăm și care sunt pașii noștri către succes:

marketing si promovare online, agentie marketing timisoara, agentie publicitate online

Analizăm și îți oferim consultanța necesară

Specialiștii noștri sunt meru pregătiți să îți ofere consultanța necesară în stabilirea celor mai bune strategii de dezvoltare pentru compania ta. Știm că o strategie potrivită de abordare a pieței și o planificare strategică pentru fiecare canal de comunicare vor sconta rezultatele pe care le aștepți. Pentru a găsi rezolvări, vom începe o analiză privind nevoile pieței și avantajele tale de business. Pentru a cunoaște viziunea ta și a companiei tale, vom stabili împreună o întâlnire la care să discutăm despre obiectivele tale de marketing și modalitățile de lucru. Tot în această etapă vom discuta despre satisfacția clienților, cercetarea pieței privind rețeaua de vânzări, studiul pieței de referință, studiu de concurenței, poziționarea companiei, studiul de piață asupra publicului țintă.

Setăm și optimizăm campaniile

După realizarea analizei, culegerea tuturor datelor și resurselor de marketing în această fază vom seta campaniile tale de marketing. În funcție de canalul de marketing și obiectivele stabilite vom seta și optimiza campaniile potrivite pentru afacerea ta. Ne dorim ca rezultatele să fie măsurabile. În acest sens vom avea grijă ca implementarea campaniilor stabilite să fie realizată cu mare atenție. Echipa noastră se va implica total optimizarea conținutului publicitar pentru eficiența maximă a campaniilor de marketing online. Ne dorim să îți oferim imaginea perfecta, să evidențiem punctele forte ale companiei tale iar serviciile și produsele tale să fie puse într-un context favorabil.

agentie marketing timisoara, firma marketing timisoara, promovare online, digital marketing, online marketing timisoara
marketing si promovare online, agentie marketing timisoara, agentie publicitate online

Testăm și monitorizăm permanent

Campaniile implementate dorim să fie de succes, eficiente și să producă maximum de conversii. În această fază vom testa și monitoriza derularea campaniilor pentru a ne asigura că acestea rulează perfect și își realizează scopul. Dorim să te bucuri de cele mai bune rezultate. Fie că vorbim de Campaniile PPC (Pay per click), E-mail marketing, sau campaniile de Remarketing, vei putea observa impactul acestora și beneficiile pe care  ți le aduce în timp real. Cu instrumentele de Analytics de pe fiecare platformă vom măsura eficiența fiecărei campanii și vom știi care dintre ele aduce o profitabilitate maximă ca acțiune de vânzare pentru compania ta. 

Raportăm rezultatele

O eficiență maximă pentru campaniile de marketing digital presupune o imagine impecabilă a companiei tale în mediul online. Echipa noastră va realiza rapoartele necesare în urma fiecărei campanii de marketing derulate. Vei ști mereu care sunt rezultatele campaniilor implementate pentru afacerea ta, care sunt tendințele pieței și ce trebuie să faci pentru a avea cele mai bune rezultate în vânzări. Tu, în calitate de antreprenor, te bucuri de vânzări mai mari cu costuri de publicitare reduse, îți dezvolți portofoliul de clienți, obții mai mult trafic pe site-ul companiei tale și îți crești notorietatea brandului. 

agentie marketing timisoara, marketing si promovare online, digital marketing, online marketing timisoara

DE CE CU SĂ LUCREZI NOI?

Astăzi, aproape jumătate din populația lumii este prezentă online. Internetul a schimbat modul în care utilizatorii interacționează cu companiile. Web site-ul tău este primul contact pe care clientul îl are cu afacerea ta.

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de Web Design, Optimizare SEO, Marketing Online și Graphic Design.

MAI BUNI

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Îți dorești servicii de marketing online avansate?

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să vorbim strategiile noastre de marketing pentru ați crește afacerea.

Marketing Online – servicii marketing PPC – Google Ads si Facebook Ads.