fbpx

Avem grijă de afacerea ta prin servicii de mentenanță și suport

Fiecare website are nevoie de mentenanță, suport și întreținere regulată dacă ne dorim ca acesta să fie în continuare bine cotat în indexul motoarelor de căutare iar experiența utilizatorilor să fie una pe cât se poate de plăcută. Există două tipuri principale de întreținere a site-ului.

  1. Menținerea integrității codului site-ului – codul care permite site-ului dvs. să se afișeze și să funcționeze fără absolut nici o problemă pe internet.
  2. Actualizarea regulată a conținutului de pe web site cum ar fi: informații și noutăți despre companie, produse sau servicii.

Agenția noastră odată ce vă cunoaște afacerea, vă poate ajuta în tot procesul de mentenanță și suport a website-ului și actualizării conținutului. Oferim un proces de comunicare actualizat, adaptat noilor cerințe în domeniul web și IT.  Webmasterii noștri sunt instruiți și supravegheați direct de către dezvoltatorii web de vârf care lucrează cu software-ul. Cu o planificare strategică de întreținere a site-ului web obțineți garanția că acesta este întotdeauna actualizat, securizat și funcționează la performanța și viteza  maximă. 

Îmbunatățirea continuă a site-ului privind designului, conținutul,  viteza de încărcare, actualizarea softurilor și optimizarea SEO sunt de altfel decisive în planul tău de mentenanță web. Echipa noastră pe lângă serviciile de mentenanță îți oferă și suportul gratuit în ceea ce privesc noutățile din domeniu online. Astfel vei știi care sunt trendurile pentru a avea un site actualizat și modern. Acest lucru poate fi folosit în surclasarea competitorilor sau a concurenței tale din același domeniu de activitate în care business-ul tău activează.

Avem grijă de afacerea ta din mediul online

Website-ul tău va fi mereu actualizat și va funcționa optim pentru a le asigura utilizatorilor o experiență de navigare plăcută. Serviciile noastre de mentenanță asigură website-ului tău performanța de care are nevoie.

INTERVENȚIE IN MAXIM 24 DE ORE

În orice situație neprevăzută de natură tehnică sau funcțională, echipa noastră intervine în maxim 24 de ore de la solicitare pentru a o remedia.

PROTECTIE ANTIVIRUSL & ANTISPAM

Securitatea site-ului, a datelor tale și a utilizatorilor care-l vizitează sunt literă de lege. Ne ocupăm de întreaga protecție în acest sens.

BACK-UP ȘI UPTADE REGULAT

Informațiile tale și tot conținutul website-ului vor fi mereu în siguranță. Realizăm zilnic, săptămânal sau lunar Update-urile și Back-up necesar.

PROTECȚIE BAZA DE DATE

Verificăm integritatea bazelor de date și reparăm eventualele probleme de structură apărute din diverse motive, optimizăm performanța și sistemul.

ACTUALIZĂRI INFORMAȚII ȘI CONȚINUT

Website-ul tău are mereu nevoie de informații sau conținut actualizat. Stai fără griji, ne ocupăm noi de de fiecare dată când ai nevoie.

SUPORT TEHNIC PERMANENT

Alegând serviciile noastre de mentenanță web, beneficiezi permanent de suportul nostru tehnic prin telefon sau e-mail.

creare website si promovare start-up nation romania 2018 - 2019 - creare site pagina web magazin online startup nation, start up nation creare site - oferta pachet sun 2018

AI NEVOIE MENTENANȚĂ WEB ȘI SUPORT?

Hai să vedem cum te putem ajuta!

CUM PROCEDĂM?

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale.
Vezi cum lucrăm și care sunt pașii noștri către succes:

mentenanta website, mentenanta web, actualizare continut, inkon timisoara

Monitorizăm și testăm

Website-urile necesită periodic o monitorizare și testare pentru a ne asigura că acestea funcționează în parametrii optimi. În faza de monitorizare vom testa viteza de încărcare în browsere atât pe desktop pc cât și pe mobil. Vom verifica memoria, aplicațiile soft și vom face un audit SEO. Fundamentele de baza ale unei experiențe web încântătoare sunt importante, astfel vom diagnostica rapid orice problemă pentru a o putea remedia pentru a oferii vizitatorilor o experiență de navigare cât mai plăcută.

Avem grijă de securitate și Back-up

Securitatea și integritatea website-ului sunt factori importanți. Vom avea grijă ca toate bazele de date Php și MySQL, întregul conținut, confidențialitatea site-ului să fie integre. Vom scana site-ul de viruși și ne vom asigura că datele vor fi criptate corespunzător. Un alt factor important este crearea regulată a copiilor de rezervă (backup) la toate fișierele websiteului, a bazelor de date și a conturilor de email.

mentenanta website, acutalizare continut, content management system, cms, inkon timisoara, servicii mentenanță web site

Optimizăm și actualizăm

Actualizarea și optimizarea permanentă a conținutului text, a imaginilor și a tuturor informațiile despre serviciile sau produsele disponibile vizitatorilor sunt extrem de importante atât pentru motoarele de căutare cât și pentru utilizatori. Adăugarea de conținut în mod frecvent pe website va da valoare și va crește site-ul, oferindu-i încredere. Utilizatorii vor aprecia acest lucru iar site-ul va fi din ce în ce mai cotat în indexare.

DE CE CU SĂ LUCREZI NOI?

Astăzi, aproape jumătate din populația lumii este prezentă online. Internetul a schimbat modul în care utilizatorii interacționează cu companiile. Web site-ul tău este primul contact pe care clientul îl are cu afacerea ta.

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete pentru afacerea ta. Asigurăm continuitate, suport și mentenanța necesară website-ului tău

MAI BUNI

 Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Îți dorești un site perfect funțional și actualizat?

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să vedem cum te putem ajuta.

Mentenanta suport website – Web design si Marketing.