fbpx

Graphic Design pentru un impact puternic și convingător

Graphic Design, servicii grafica, agentie graphic design, creare grafica bannere, web, creare carti de vizita, print, grafica pentru print, productie publicitara

Graphic Design – Servicii grafica digitala – Branding, Creare Logo

Cu ajutorul serviciilor de Graphic Design vă sprijinim compania în construirea unei identități convingătoare și distinctive.  Astăzi, mai mult decât oricând, capacitatea de a construi o identitate puternică în timp este unul din pașii fundamentali care asigură un rol activ într-o piață tot mai competitivă și dinamică. Această identitate nu se naște și nu se dezvoltă automat, ci trebuie construită zi de zi.

Totul pornește de la studiul și designul siglei, un adevărat simbol al companiei. În această etapă, este esențial să se identifice punctele forte și principalele caracteristici ale activității și apoi să se creeze un semn grafic capabil să o reprezinte. În plus față de forme, culori și fonturi, este necesar să se țină seama de alți parametri, cum ar fi: istoria brandului ,  misiunea și filosofia . 
Numai datorită acestor principii este posibilă construirea unei sigle funcționale și profesionale , punctul de plecare pentru crearea unei imagini coordonate .

Graphic Design: Care este imaginea coordonată? 

Conceptul de „imagine coordonată” este strâns legat de termenul  brand/corporate identity. Nu trebuie uitat că, indiferent cât de importantă este imaginea unei companii sau a logoului acesteia, trebuie să-i reflecte identitatea, imaginea sa coordonată. Fonturile, culorile, cărțile de vizită, foile cu antet sunt  elementele care compun o imagine coordonată.

| În prezent, este esențial să avem o identitate puternică și bine studiată din momentul în care dorim să oferim un produs sau un serviciu clienților noștri. Corporate identity  (sau identitate corporativă)  este imaginea pe care o companie sau un freelancer   comunică cu  clienții săi. Este imaginea de sine, un element indispensabil pentru a-și construi propria strategie de comunicare și marketing. Scopul nostru  este de a crea o imagine  foarte curată și ușor de recunoscut, concentrându-se mai ales pe calitatea grafică a logo-ului.

Identitatea de brand include tot universul conceptual al unei companii: grafica, sistemul de valori legat de companie și particularitățile pe care le disting, cu alte cuvinte , ceea ce este perceput de consumatori  la nivel emoțional și instinctiv. INKON Agency îți sprijină compania în construirea unei identități coerente și convingătoare a mărcii prin definirea ecosistemului de comunicare al brandului: design-ul logo-ului, identitatea vizuală și imaginea coordonată.

Graphic Design pentru web

O imagine și o comunicare profesională îți asigură succesul companiei. Prezența în mediul online câștigă vizibilitate și încredere prin serviciile noastre de grafică digitală dedicate

IDENTITATE VIZUALĂ

Te ajutăm să te deosebești de concurență printr-o identitate de brand remarcabilă și crearea unei percepții unice a companiei tale.

DESIGN LOGO

Un Logo atrăgător care comunică și îți definește compania va avea un impact pozitiv asupra publicului, va câștiga notorietate și vizibilitate.

BANNERE ADVERTISING

Asigurăm vizibilitatea companiei tale prin materiale grafice de impact. Creăm bannere publicitare pentru campanii de marketing în rețeaua de display .

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Campaniile tale de publicitate din cadrul rețelelor sociale precum Facebook sau Instagram, merită un plus de vizibilitate și un impact major

INFOGRAFICE

Creăm infografice atractive care îți vor ajuta clienții să afle informații noi și utile în care sunt integrate produsele sau serviciile companiei tale.

AFISE SI COVER-URI

Te ajutăm sa-ți promovezi eficient compania, brandul, serviciile și produsele cu ajutorul afișelor și coveruri-lor special create pentru mediul online.

ICONURI SI ELEMENTE GRAFICE

Pentru a prezenta în mod eficient o idee, sau a creea un impact mai bun asupra utilizatorilor, icon-urile și elementele grafice sunt de nelipsit în mediul online.

GRAFICĂ PENTRU NEWSLETTERE

Venim în sprijinul campaniilor tale de email marketing cu un design grafic modern și atractiv care va genera un impact pozitiv pentru clienții tăi.

Graphic Design pentru print

Îți definim comunicarea offline și impactul prin servicii de grafică digitală adaptate și personalizate pentru afacerea ta

CĂRȚI DE VIZITĂ

Concepem grafica cărților tale de vizită pentru a fi cu adevărat deosebite, să atragă atenția și să ofere o imagine vizuală de impact companiei.

AGENDE PERSONALIZATE

Ocrice întâlnire de bussines va avea un real succes dacă te vei prezenta impecabil și vei deține o agendă personalizată asupra ta.

PLICURI PERSONALIZATE

Comunicarea offline între companie și clienții tăi va devenii mai valoroasă dacă trimiți acte, scrisori sau notificări în plicuri personalizate.

MATERIALE PROMOȚIONALE

Noi ne ocupăm de grafica pentru toate materialele publicitare cum ar fi: caledare, mape, pixuri, cd-uri, căni, brichete sau tricouri personalizate.

FLYERE ȘI PLIANTE

Pentru un marketing direct cu rată de succes mare, pliantele și flyerele sunt metoda cea mai bună de promovare offline.

FOI CU ANTET

Un element definitoriu al identității companiei tale în comunicarea vizuală online sau offline sunt foile personalizate cu antet.

BROȘURI ȘI CATALOAGE

Serviciile sau produsele companiei tale vor devenii mai apreciate dacă sunt prezentate în cataloage sau broșuri. Noi de ocupăm de grafică

ROLLUP-URI ȘI BANNERE

Susținem mesajul companiei tale prin crearea designului grafic pentru rollup-uri și bannere (indoor sau outdoor)

creare website si promovare start-up nation romania 2018 - 2019 - creare site pagina web magazin online startup nation, start up nation creare site - oferta pachet sun 2018

AI NEVOIE DE GRAPHIC DESIGN ATRACTIV?

Hai să discutăm despre proiectul tău!

CUM PROCEDĂM?

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale.
Vezi cum lucrăm și care sunt pașii noștri către succes:

graphic design, logo, creare logo - inkon timisoara, agentie grafica, web design, optimizare seo, marketing online

Analizăm și concepem identitatea

Începem cu analiza și conceptul Brandului, creăm o strategie și identitate de brand solidă pentru realul succes al afacerii tale. Punem accent pe Logo-ul tău, el este elementul cu cel mai mare impact. Primul element vizual cu care audienta intra în contact. Suntem siguri de faptul că dorești ca logo-ul companiei tale să fie în acord cu filosofia acesteia. Îți schițăm, proiectam și finalizam un logo original pentru o  identitate de brand  puternică, impunătoare și atractivă! Agenția noastră îți pune la dispoziție un întreg arsenal resurse și idei creative pentru ca businessul tău să beneficieze de vizibilitatea pe care o merită.

Asigurăm comunicarea vizuală

Conform manualului tău de Brand, ne ocupăm de întregul pachet din punct de vedere al comunicării vizuale. Conceptul și mesajul tău vor fi transmise printr-o unitate grafică și vizuală care-ți vor asigura o comunicare profesională și de impact. Succesul vizibilității și prezența companiei tale atât în mediul online cât și offline, necesită o mare atenție din punct de vedere al conținutului vizual. Ce poate fi mai simplu să ai toate serviciile într-un singur loc? Esti la început de drum iar afacerea ta nu e lansată încă? Avem soluția! Pentru StartUp-uri realizăm Manuale de Brand special create de către oameni devotați și creativi.  

Graphic Design, servicii grafica, agentie graphic design, creare grafica bannere, web, creare carti de vizita, print, grafica pentru print, productie publicitara

Creăm Designul Graphic

Comunicarea necesită o atenție deosebită. Dacă iți dorești ca imaginea companiei, a produselor și a serviciilor să fie reprezentată într-un mod profesionist și atractiv, ești în locul potrivit. Serviciile noastre garantează vizibilitatea brandului tău prin toate materialele de comunicare atât din mediul online cât și cele din offline. Echipa noastră te ajută prin soluții, idei și concepte grafice pe care le implementează în conținutul materialelor. Realizăm toate materialele de care afacerea ta are nevoie pentru a fi remarcată și a trece la următorul nivel.

DE CE CU SĂ LUCREZI NOI?

Imaginea companiei tale va obține o vizibilitate remarcabilă și de impact. Resursele noastre și creativitatea sunt la dispoziția ta indiferent dacă lansezi o afacere sau dorești să îi îmbunătățești imaginea.

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de Branding, Graphic Design, Web Design, Marketing Online și Optimizare SEO.

MAI BUNI

 Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente prin concepe grafice de calitate, unice și atractive.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Designerii noștri cu experiență crează zilnic noi concepte și interfețe grafice pentru zeci de companii. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Ai nevoie de un Graphic Design de impact?

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să vorbim despre proiectul tău.

Graphic Design – Grafica digitala pentru web si print.