fbpx

Soluții eCommerce pentru succesul afacerii tale

Magazin Online - creare ecommerce

Magazin Online – creare eCommerce – firma creare magazine online

În ultimii ani, companiile care au început să vândă online au reușit să profite de oportunitățile pe care le aduce în mod evident acest mediu. Costurile limitate, logistica, tehnologia și apariția device-urilor mobile, răspândirea sistemelor de plăți tot mai sigure, optimizarea SEO și marketingul sunt principalii factori au propulsat comerțul electronic în rândul consumatorilor. 

Primul pas către vânzări online este analiza. Experiența noastră în crearea de magazine online – eCommerce presupune o analiză detaliată a factorilor de succes în comerțul online privind trei direcții principale pentru un magazin online de succes:  administrarea, funcționalitatea tehnică și marketingul. 

Un magazin online trebuie să beneficieze de funcții suplimentare performante care îl extind într-o platformă de eCommerce puternică și durabilă. Aspectul (designul) trebuie să atragă și să îndrume utilizatorii către finalizarea vânzării, astfel influențează clientul să realizeze conversia. Însă asta nu e tot. Procesul cel mai lung este implementarea magazinului, etapa în care toate elementele cum ar fi: datele de marketing, obiectivele, structura, produsele, descrierea produselor și prețurile sunt gata să intre în de administrare iar proprietarul intră în contact cu platforma atât la nivel tehnic cât și administrativ. Mentenanța unui magazin online este definitorie, toate operațiunile sunt menite să asigure funcțiile și garanția magazinului ca acesta să ruleze 24 din 24 de ore fără probleme și în condiții de maximă siguranță.

Te putem ajuta creând propriul tău magazin online și gestionând atât dezvoltarea cât și buna funcționare a acestuia. Vom fi alături de dvs. ca parteneri și nu ca furnizori simpli, ajutându-vă să vă administrați conținutul, sistemul de vânzări sau facturare și să îl gestionați în mod eficient. 

Până în prezent ne-am ocupat de crearea site-urilor de comerț electronic pe platforme precum Magento, Prestashop, Woocommerce, sau Shopify. Ne-am bucurat de succes iar toți clienții noștri au beneficiat de training specializat pentru administrare. Acum capabili să își administreze magazinele într-un mod eficient, bucurându-se de creșterea vânzărilor. Magazin Online – creare ecommerce

Dezvoltăm creativ și inovativ magazine online eCommerce

Implementăm funcționalități moderne, interactive și strategice pentru orice magazin online eCommerce

PANOU DE ADMINISTRARE

Fiecare magazin online  beneficiază de panou de administrare pentru un management al produselor și comenzilor rapid și eficient.

NUMARI NELIMITAT DE PRODUSE

Fiecare magazin online  beneficiază de panou de administrare pentru un management al produselor și comenzilor rapid și eficient.

ANALIZĂ DE VÂNZĂRI

Implementăm un sistem de analiză performant astfel încât să fi la curent cu vânzările, numărul de clienți și câștigul tău.

COMANDĂ RAPIDĂ

Pentru a facilita procesul de vânzare, implementăm posibilitatea plasării comenzilor rapide fără ca utilizatorul să fie nevoit să-și creeze un cont înaintea plasării comenzii.

FACTURARE ONLINE

Îți ușurăm procesul de facturare prin integrarea unui sistem rapid de facturare pentru facturile proforme și fiscale.  

PLATĂ ONLINE SECURIZATĂ

Implementăm opțiuni de plată online diversificate cum ar fi plata cu cardul, cu op, prin sms sau ramburs.

BAZĂ DE DATE CLIENȚI

Pentru a facilita seviciile de marketing, newsletter și management al comenzilor vei avea propria bază de date a clienților.

DESIGN RESPONSIVE

Asigurăm un design responsive (adaptabil) în afișarea magazinului tău online pe orice dispozitiv: Desktop PC, Laptop, Smartphone sau Tabletă.

OPTIMIZARE SEO BASIC

Magazinul online va fi implementat, echipat și configurat cu mare atenție pentru o indexare corecta în motoarele de căutare.

INCARCARE RAPIDA

Încărcarea rapidă a unui site este un obiectiv fundamental. În baza auditului SEO, optimizăm viteza website-ului 

INSTALARE GOOGLE TOOLS

Folosim toate instrumentele Google precum Analytics și Search Console, Markup date structurate pentru magazinul tău.

NEWSLETTER

Integrăm un sistem de newsletter performant care te va ajuta în trimiterea de email-uri, oferte și buletine informative despre produsele tale.  

PROMOȚII ȘI FIDELIZARE

Fidelizează-ți clienții magazinului cu  ajutorul unui sistem inteligent care va crea automat reguli de preț, reduceri sau puncte bonus.

Aducem magazinul tău online la cea mai înaltă performanță

În plus beneficiezi de soluții, funcționalități și servicii avansate

LOGO WEB PERSONALIZAT

Îți realizăm un logo personalizat, unic, cu un impact vizual inedit pentru magazinul tău, care va beneficia de o identitate convingătoare și distinctivă.

CATALOG DE PRODUSE

Această funcție îți oferă posibilitatea de a prezenta produsele aflate la promoție într-un anumit sezon sau perioadă a anului și nu numai.

GRUPURI DE CLIENTI

Pentru un plus de management al magazinului tău poți segmenta clienți în funcție de preferințele sau istoricul comenzilor, în scopul creării de oferte personalizate.

BLOG INTEGRAT CU DESIGNUL

Integrăm un blog modern integrat cu design-ul site-ului pentru a publica articole sau noutăți din cadrul magazinului tău online.

MENTENANȚĂ ȘI SUPORT

Pentru o bună funcționare și update-ul softului și a informațiilor beneficiezi gratuit de mentenanță și suport timp de 12 luni.

SECURITATE INCLUSĂ

Aplicăm o listă întreagă de măsuri de securitate pentru a asigura o protecție sporită tuturor magazinelor online.

EMAIL-URI PERSONALIZATE

Pentru o identitate profesională, vom configura email-uri personalizate cu semnătură electronică pentru tine sau angajații tăi.

SOCIAL MEDIA

Îți conectăm magazinul online cu rețelele sociale potrivite. Astfel comunici și interacționezi mai ușor cu clienții tăi, te poți promova pentru ați crește vânzările.

IMPLEMENTARE GDPR

Pentru a funcționa legal, vom avea grijă să implementăm toate măsurile GDPR (Politica privind protecția datelor) în magazinul tău online.

FORMULARE INTEGRATE

Un email poate fi trimis direct din magazin. Astfel utilizatorii au posibilitatea să completeze online un formular de contact, înregistrare sau rezervare.

CONSULTANȚĂ PROMOVARE

Magazinul tău online merită un plus de vizibilitate. Îți oferim în mod gratuit consultanța și sfaturile noastre de promovare în mediul online.

GARANȚIE WEBSITE

Asigurăm garanția web a magazinului tău de până la 2 ani în cazul oricăror probleme tehnic sau funcționale fără a fi nevoit să apelezi la servicii de mentenanță.

creare website si promovare start-up nation romania 2018 - 2019 - creare site pagina web magazin online startup nation, start up nation creare site - oferta pachet sun 2018

AI NEVOIE DE UN MAGAZIN ONLINE?

Hai să discutăm despre proiectul tău!

CUM PROCEDĂM?

Abordăm fiecare proiect pas cu pas. Avem un proces bine organizat pentru rezultate excepționale.
Vezi cum lucrăm și care sunt pașii noștri către succes:

Magazin Online - creare ecommerce , creare magain online firma-timisoara webdesign creare ecommerce timisoara - implementare online magazin

Analizăm și implementăm

Suntem alături de tine încă de la început pentru crearea unui magazin online de succes. Analiza noastră are ca scop crearea unei strategii de marketing puternice. Pentru a obține o imagine cât mai clară despre nișa sau piața la care urmează să te adresezi. Tot în faza de analiză vom căuta răspunsuri la mai multe întrebări precum: Care este concurența ta online? Cum își promovează competitorii tăi magazinele online? Ce obiective de marketing trebuie să setăm pentru a vinde? etc. În stadiul de implementare, vom avea în vedere analiza și detaliile tehnice pentru dezvoltarea magazinului online.

Creăm un design atractiv și funcționalități

Pentru că ne dorim extinderea magazinului online într-o platformă de eCommerce puternică și particularizată. Vom avea în vedere toate aspectele privind designul atractiv și implementarea de funcții puternice personalizate. Experiența noastră în crearea magazinelor online ne-a ajutat la dezvoltarea de funcții suplimentare precum: sistem de plată online securizat, liste newsletter, blog integrat, sistem de remarketing, integrare AWB curier, Optimizare SEO, fidelizare clienți, rapoarte personalizate sau gestiunea produselor. 

Magazin Online - creare ecommerce
Magazin Online - creare ecommerce

Îți oferim training de administrare

Pe lângă serviciile de testare, mentenanță și suport tehnic, echipa INKON îți oferă training de administrare gratuit. Scopul nostru este să reușiți să-ți administrați rapid și cu ușurință noul magazin. Specialiștii  noștri te vor învăța cum să adaugi noile produse pe platformă, cum să-ți gestionezi stocurile sau cum să setezi campaniile de marketing pentru creșterea vânzărilor. Astfel vei reuși să fi mereu conectat cu utilizatorii și clienții. Vei putea să-ți formezi propriile strategii de marketing și să-ți creezi propriul management. 

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Astăzi, aproape jumătate din populația lumii este prezentă online. Internetul a schimbat modul în care utilizatorii interacționează cu companiile. Dezvoltă-ți afacerea și crește-ți vânzările din prima zi după lansarea unui magazin online. Noi știm ce avem de făcut.

MAI EFICIENȚI

Ai nevoie de o e echipă tânără, dinamică și creativă? Noi suntem Agenția ta de încredere unde ai servicii complete de eCommerce, Optimizare SEO, Marketing Online pentru afacerea ta.

MAI BUNI

Cu o mentalitate puternică, bazată pe intuiție, viziune și originalitate am devenit partenerii multor companii pe care le-am ajutat să devină relevante și eficiente în mediul online.

MAI COMPETITIVI

Ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect. Dezvoltăm strategii, învățăm constant și creștem împreună pentru a ajunge la performanța maximă. Succesul afacerii tale este succesul nostru. 

Magazin Online - creare ecommerce

Îți dorești un magazin online care sa iți crească vânzările?

Solicită oferta noastră personalizată completând formularul de mai jos și hai să vorbim despre proiectul tău.

Magazin Online – creare ecommerce – e-commerce magazin